Over mij

Hallo en welkom op mijn blog.

Ik ben Alicia, oprichtster van deze blog en geboren op de mooiste dag van 1992, namelijk 11 december. Dat maakt mij op het moment 20 lentes jong, een leeftijd die ik zeer kan waarderen. Ik heb bruin haar, wat meestal net iets voorbij mijn oren hangt. Het zit nooit in het model dat ik wil hebben.

Ik ben geboren in het Oosten van Nederland en woon daar nog steeds in een middelgrote stad. Daar woon ik nog bij mijn ouders en er is ook nog een grotere broer in een huis. Verder bestaat ons gezin uit twee zussen, een zwager, een toekomstig schoonzusje en twee hele schattige neefjes. Ik heb een ondeugende, maar lieve hond en een hele dikke hamster.

Ik ben dol op het schrijven van vanalles. Ik heb overal graag een mening over en dat wil ik hier dan delen. In mijn vrije tijd werk in de plaatselijke C1000 en dat is inmiddels alweer 5 jaar aan de gang. Ik vind het met de collega’s altijd gezellig werken maar het blijft wel een heel bijzonder werk.

Het schrijven van verhalen is al iets wat ik sinds groep drie doe. De eerste dag dat ik het woordje IK leerde schrijven is een moment dat ik nooit zal vergeten. Ik, ego, de eerste persoon waar het in mijn leven draait. Ik schrijf graag colums-achtige dingen maar ik pak nu ook het verhalen schrijven ook steeds weer meer op.

Momenteel zit ik in 5 VWO, de echte middelbare school en niet het volwassenonderwijs. Ik heb twee jaar lerarenopleiding geschiedenis gedaan en hoewel geschiedenis mijn passie is, lesgeven is het absoluut niet. Wegens persoonlijke omstandigheden haalde ik mijn propedeuse niet en kon ik nog niet naar de uni, waar ik zo graag heen wilde. Dus werd het weer back to basics en je zult hier en daar wel lezen hoe me dat bevalt.

Dingen die ik ontzettend leuk vind om te doen is films kijken, quoten daaruit. Sowieso ben ik dol op quote en die gebruik ik dan ook te pas en te onpas. Ik luister veel muziek, vooral The Dubliners, soundtracks van films, Josh Groban, Celine Dion en Disney-liedjes. Dat brengt mij op een hele grote hobby: Disney! Ik ben dol op Disney-films, alles wat Disney te maken heeft en ik wil heel graag een keer naar Disneyland!

Elke blogpost zal doorspekt zijn van persoonlijke dingen, waar ik van hou en waar ik dol op ben. Of ik waar ik uiteraard zo nodig mijn mening over moet geven.

Talk to you later,

Alicia

Advertenties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: