Over itsmelife

Itsmelife heeft deze, al zeg ik het zelf, leuke naam gekregen omdat alles, maar dan ook alles, zal doorspekt zijn van mijn persoontje. Alles gaat over mijn leven, wat ik leuk vind, wat ik doe, waar mijn interesses liggen. Elke post zal op de een of andere manier mij weerspiegelen. Dat is ook de reden waarom ik deze blog ben begonnen. Ik geef graag mijn mening over van alles en nog wat. Van de postbode waar ik bijzondere ‘relatie’ mee heb ontwikkeld tot een gesprek wat ik heb gevolgd.

Wat kun je nog meer verwachten op mijn blog, mijn kindje?

Zoals ik hierboven al aangaf zal het vooral wel persoonlijk zijn, wat ik interessant vind. Op dag van schrijven, zo’n anderhalve maand na het beginnen van deze blog, zijn er tientallen mensen die mijn hersenspinsels kennelijk ook interessant vinden. Toch zal ik niet op commando schrijven en voor een ander schrijven. Zo werk ik niet, maar zo kan ik ook niet werken.

Toch zijn er wel vaste rubrieken die regelmatig langs zullen komen. Zo plaats ik elke dag een quote die ik verzamel via het internet. Elke dag kies ik een quote die op dat moment van mij op toepassing is. Daarnaast is er Movie Time, waarin ik wekelijks wil laten weten welke films ik afgelopen week heb gekeken en wat ik daar van vond. Daarnaasst zullen er genoeg posts over films gaan want dat is nu eenmaal een grote hobby van mij. Mijn week in tweets is ook een wekelijks verschijnsel, als groot twitterfanaat is het de ideale manier om weer even terug te kijken op mijn week.

Verder begeef ik mij graag in het publieke domein en vind ik mensen, van een afstandje, reuze interessant. Ik pik wel eens iets op of ik kan me over iets verbazen van wat ik heb gehoord of gezien, in mijn collums zal ik het daar over hebben.

Naast mijn collumns schrijf ik ook graag verhalen, op dit moment staan er helaas nog maar twee online maar in de toekomst ben ik van plan er veel meer te plaatsen.

Als je iets is opgevallen, waar dan ook. Schroom niet om het verhaal met mij te delen.

Talk to you later,

Alicia

Advertenties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: